Walderez de Barros
Data urodzenia: 1940-10-31
Miejsce urodzenia: Ribeirão Preto, Brazylia
Stan cywilny: mąż Plínio Marcos (1963 - 1985, rozwód), 3 dzieci: Kiko, Leo, Ana

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Hortência
0.0 2010 Zenilda Salmon
0.0 2008 Ramira
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Constância
10.0 2005 Adelaide
1.5 2003 Alzira Macedo
2.0 2002 Judite Moreno
9.0 2000 Ema
0.0 1998 Ciocia Ciana
5.0
Dona Flor i jej dwóch mężów
Dona Flor e Seus Dois Maridos
1998 Rosilda
7.0
Dziedziczna nienawiść
Rei do Gado, O
1996 Judite
0.0 1995 Souza
0.0 1990 Cândida
0.0 1976 Matilde
0.0 1970 Teresa
0.0 1969

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Walderez de Barros filmy Walderez de Barros najlepsze filmy Walderez de Barros zdjęcia Walderez de Barros galeria Walderez de Barros biografia Walderez de Barros nominacje Walderez de Barros nagrody i wyróżnienia Walderez de Barros filmografia Walderez de Barros aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.