Rafael Amaya
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2011 Raimundo "El Güero" Dávila Parra
0.0 2010 Pablo
0.0 2010
9.0
Ktoś Cię Obserwuje
Alguien Te Mira
2010 Julian García Correa
8.0 2009 Roberto
0.0 2008 Rubalcaba(gościnnie)
8.8 2007 Martín
8.7 2006 Rafael Bustamante / Gustavo Galván
7.7
Zdradzona miłość
Amar Otra Vez
2003 Fernando Casta?eda Eslava
7.9
Ścieżki miłości
Vías del amor, Las
2002 Paco/Pablo Rivera
8.8 2001 José Julián
8.0 2001 Cástulo Campos Ortiz
8.4 2000 Romualdo Reyes

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rafael Amaya filmy Rafael Amaya najlepsze filmy Rafael Amaya zdjęcia Rafael Amaya galeria Rafael Amaya biografia Rafael Amaya nominacje Rafael Amaya nagrody i wyróżnienia Rafael Amaya filmografia Rafael Amaya aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.