Judith Drake
Data urodzenia: Tulsa, Okl

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Starsza kobieta (gościnnie)
0.0 2010 Pani Van Decamp (gościnnie)
6.3 2010 Pani Van Decamp (gościnnie)
7.4
Holiday
Holiday, The
2006 Pani Van Decamp (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Cynthia (gościnnie)
7.5 2002 Pani Van Decamp (gościnnie)
7.3 2002 Pani Van Decamp (gościnnie)
8.3
Luzaki i kujony
Freaks and Geeks
1999 Pani Van Decamp (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pani Van Decamp (gościnnie)
7.6 1998 Pani Van Decamp (gościnnie)
5.6
Odwieczny wróg
Phantoms
1998 Pani Van Decamp (gościnnie)
6.9 1998 Pani Van Decamp (gościnnie)
10.0 1996 Pani Van Decamp (gościnnie)
8.2 1989 Pani Van Decamp (gościnnie)
7.8
Harry Angel
Angel Heart
1987 Pani Van Decamp (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Judith Drake filmy Judith Drake najlepsze filmy Judith Drake zdjęcia Judith Drake galeria Judith Drake biografia Judith Drake nominacje Judith Drake nagrody i wyróżnienia Judith Drake filmografia Judith Drake aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.