Colin Ford
Data urodzenia: 1996-09-12
Miejsce urodzenia: Nashville, Tennessee, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Młody Sam Winchester (gościnnie)
7.8 2011 Młody Sam Winchester (gościnnie)
7.2
Kupiliśmy Zoo
We Bought a Zoo
2011 Młody Sam Winchester (gościnnie)
0.0 2011 Młody Sam Winchester (gościnnie)
4.0 2010 Młody Sam Winchester (gościnnie)
0.0 2010 Młody Sam Winchester (gościnnie)
6.4 2009 Młody Sam Winchester (gościnnie)
7.5 2007 Młody Sam Winchester (gościnnie)
7.0 2007 Młody Sam Winchester (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Młody Sam Winchester (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Młody Sam Winchester (gościnnie)
7.3 2002 Cody Williams (gościnnie)
7.2 2001 Evan w wieku 7 lat (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Colin Ford filmy Colin Ford najlepsze filmy Colin Ford zdjęcia Colin Ford galeria Colin Ford biografia Colin Ford nominacje Colin Ford nagrody i wyróżnienia Colin Ford filmografia Colin Ford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.