Natalya Antonova
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Vera
0.0 2008
0.0 2005 Marusa
0.0 2004
0.0 2002 Irina
3.0 2002 Yekaterina Dolgorukaya

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Natalya Antonova filmy Natalya Antonova najlepsze filmy Natalya Antonova zdjęcia Natalya Antonova galeria Natalya Antonova biografia Natalya Antonova nominacje Natalya Antonova nagrody i wyróżnienia Natalya Antonova filmografia Natalya Antonova aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.