Soledad Silveyra
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Marta
9.2
Skradzione życia
Vidas robadas
2008 Rosario Soler
0.0 2006 Renata Guerrico
0.0 2006 Renata Guerrico
7.6
Zakazana namiętność
Amor en custodia
2005 Magdalena Millán (gościnnie)
9.3
Na straży miłości
Amor en custodia
2005 Paz Achával Urién
8.1 2004 Mercedes de Bernal
4.0 2003 Julia Pagliero
10.0 1999 Clarita
7.6
Od Apeninów do Andów
Dagli Appennini alle Ande
1990
0.0 1979 Fe
0.0 1973 Marcela Morelli de Mejía Guzmán
0.0 1972 Mónica Helguera Paz

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Soledad Silveyra filmy Soledad Silveyra najlepsze filmy Soledad Silveyra zdjęcia Soledad Silveyra galeria Soledad Silveyra biografia Soledad Silveyra nominacje Soledad Silveyra nagrody i wyróżnienia Soledad Silveyra filmografia Soledad Silveyra aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.